ASID

Design
Excellence
First
Place

Commercial - Corporate

2014

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10

01 of 10

MICHAEL MERRILL DESIGN STUDIO

San Francisco, California

We moved our offices from Jackson Square to The San Francisco Design Center in the summer of 2010. Although our new space is smaller, it is much more efficient. As so many of our resources are right at hand, the need for a sample library is reduced dramatically. Storage is off-site, two floors away.

Our art collection, key to the mood of the office, is compressed into a smaller space, but because it was carefully selected, it still works beautifully in our new home. The look is essentially the same, but with a slight variation created by the shell which retains the original warehouse aesthetic. The bare wooden floors and the exposed brick walls do change the look, but not significantly. We still have a wonderful achromatic quiet work space in which to create wonderful projects for our clients. (2013-2014)

Photos © Cesar Rubio Photography